Compostar a casa: Manual per fabricar adob amb residus de la llar (El arte de vivir) por Josep Mª Vallès Casanova

Compostar a casa: Manual per fabricar adob amb residus de la llar (El arte de vivir) por Josep Mª Vallès Casanova

Titulo del libro : Compostar a casa: Manual per fabricar adob amb residus de la llar (El arte de vivir)
Fecha de lanzamiento : June 10, 2016
Autor : Josep Mª Vallès Casanova
Número de páginas : 130
ISBN : 8476287402
Editor : Ediciones del Serbal, S.A.

Compostar a casa: Manual per fabricar adob amb residus de la llar (El arte de vivir) de Josep Mª Vallès Casanova está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Josep Mª Vallès Casanova con Compostar a casa: Manual per fabricar adob amb residus de la llar (El arte de vivir)

Aquest llibre és un manual pràctic per iniciar-se en el compostatge a petita escala tant per als que tenen un jardí com per a qui no disposa d'espai i ha de fer el compostatge al balcó o dins de casa. En el text s'ofereixen els principis bàsics del compostatge, un seguit de tècniques de reciclatge per escollir la més adient segons les condicions particulars de cadascú i unes orientacions per aplicar l'adob obtingut.
Aquest manual està pensat per a qualsevol persona que vulgui reciclar els seus residus orgànics però especialment per a aquells que cultiven hortalisses o plantes ornamentals als balcons, terrats, finestres o patis de casa. L'objectiu és clar: la bossa de deixalles orgàniques que aboquem al contenidor pot esdevenir humus, que és com or per a les plantes. No ho llencem pas! Compostem-ho!