Het uur van de zonde (King & Maxwell Book 2) (Dutch Edition) por David Baldacci

Het uur van de zonde (King & Maxwell Book 2) (Dutch Edition) por David Baldacci

Titulo del libro : Het uur van de zonde (King & Maxwell Book 2) (Dutch Edition)
Fecha de lanzamiento : October 28, 2009
Autor : David Baldacci
Número de páginas : 456
Editor : A.W. Bruna Uitgevers

Het uur van de zonde (King & Maxwell Book 2) (Dutch Edition) de David Baldacci está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

David Baldacci con Het uur van de zonde (King & Maxwell Book 2) (Dutch Edition)

'MEESLEPEND, VOL SPANNING EN MET EEN VERRASSEND EINDE.' - Publishers WeeklyEerst wordt het verminkte lichaam van een onbekende vrouw gevonden, dan worden er twee tieners vermoord. Een seriemoordenaar houdt het plaatsje Wrightsburg in zijn greep en de politie roept de hulp in van privé detectives Sean King en Michelle Maxwell.

Veel aanwijzingen zijn er niet, maar King en Maxwell - voormalige agenten van de Secret Service - ontdekken desondanks een patroon.. De moordenaar imiteert beruchte seriemoordenaars uit de geschiedenis en laat al zijn slachtoffers achter met een horloge om de pols. Wat de precieze betekenis hiervan is, is echter niet duidelijk. Dan neemt de moordenaar contact op met de pers...In Het uur van de zonde keren Sean King en Michelle Maxwell uit Baldacci’s laatste thriller Onbewaakt ogenblik terug. Van deze thriller werd in Nederland en België een recordaantal van 90.000 exemplaren verkocht.